Pi

Namn: Peter Isacson
Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  
Instrument:
Gitarr & Sång
Bio: Gitarrfantom som inte skäms för sin bakgrund i dansbandssvängen. Återfinns till vardags runt om i Norrland där han ansvarar för diverse vägar och järnvägars inmätning. Hanterar en normal kväll på scen fler Gibsongitarrer än de flesta håller i sin hand under sin livstid.
Han kallar samlingen för sitt "pensionskapital" men alla som känner honom inser att han aldrig kommer sälja en enda.


Fred

Namn: Fredrik Holmberg
Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  
Instrument: Leadsång & Keyboard
Bio: Infödd Stockholmare och Djurgårdare som efter uppväxt och en karriär i grafikerbranschen uppe i Norrland, återfinns numera på Lidingö där han driver sitt företag inom grafisk design eller på en scen någonstans i Sverige
Hanterar sin Vintage (vänta bara!) M1-klaviatur med ett mästerligt handlag, men helst av allt släpper han tangenterna och lever ut sina Rockstjärnedrömmar som bandets publikdomptör, dessutom är han en fantastisk sångare.


Rob

Namn: Robert Lundberg
Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  
Instrument: Trummor
Bio: Uppvuxen i Norrlands mörka skogar, flyttade under ett antal år runt i mer eller mindre suspekta delar av länet, men hittade till all lycka så småningom till Kalix. Robert har nu gjort en helomvändning i livet. Från att ha varit något så respektabelt som Kontorschef så har han nu gått över till "The Dark Side" alltså Säljare, eller "informatör" en benämning han använder för att försöka dölja detta faktum.
Troligen född med trumpinnar i händerna, en sann Rocktrummis som vägrade att klippa sig för att få ett "ordentligt" Jobb (men hittade i alla fall). Det är inte helt otippat så att Robert mitt under medelålderskris  införskaffat fortskaffningsmedel på två hjul!
Ses ofta putsande och stämmande sitt vintage Premierset.


P. Jay

Namn: Peter Jakobsson
Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
Instrument: Bas
Bio: Infödd Kalixbo som efter fullständigt misslyckad karriär i byggbranschen sökte sig till något mera jordnära och fastnade för "Satellitkommunikation" Nuförtiden spenderas dagarna antingen i mysbyxor hemma vid datorn eller i kostym på väg till ett av allt för många möten nånstans i världen.
Har spelat Bas sen barnsben i diverse band och hanterar nu dessutom både Ljus och Ljud. Har sedan länge sökt efter den perfekta Basen, det tog ungefär 30 år men nu säger han sig ha "skådat ljuset". Något svårförståelig eftersom detta påstått handbyggda instrument mest liknar något som ser ut att komma direkt från ett svårare inbördeskrig, alternativt har använts som plog i en stenig åker under årtionden.

 

Facebook Fanpage


Bandmedia

 

Nohablas Videos

 

Citat från vänner

 

TUSEN tack för fantastisk underhållning på nyår! Alla pratar om hur bra ni var!
-
Haparanda komuns bokningsansvarige

"Det var mycket lyckat, ni var helt enkelt kanon! Kan bara säga att jag är grymt nöjd med att jag hade tur att hitta er på nätet :-)"
- Coop Forum personalfest, bokningsansvarig.

"Tack för att ni lyfte våran julfest till oanade höjder."
- Carina, Töre

"Såg er lira på Ferrum i helgen, jag är mycket imponerad, hoppas ni kommer tillbaka snart."
- Ante, Kirunabo

No Hablas - Copyright © 2023 - All Rights Reserved
Webdesign by: Nordqvist Design Powered by: Joomla!