Material

Här hittar du all den information du behöver vid marknadsföring av bandet. Du kan ladda ner vår informationsfolder (Promo) i två olika upplösningar samt material för annonser och en fyrfärgsaffisch för utskrift.

Se nedan förslag till beskrivning av bandet i till exempel annonstexter.

Om bandet (kort version)

No Hablas, ett liveband som efter dryga tio år av liveframträdanden lyckats behålla det viktigaste av allt, spelglädjen. Ur en låtkatalog på drygt 150 låtar serveras en blandning av låtar och medleys i kombinationer som lyfter varje tillställning.

Om bandet (lång version)

No Hablas, ett liveband som efter dryga tio år av liveframträdanden lyckats behålla det viktigaste av allt, spelglädjen. Ur en låtkatalog på drygt 150 låtar serveras en blandning av låtar och medleys i kombinationer som lyfter varje tillställning. Bandet består av rutinerade musiker från Stockholm och Kalix som levererar ett låtbygge bestående av allt ifrån klassiska Rocklåtar, Disco och Schlager och till och med en del upphottade dansbands klassiker. Med professionellt ljud och ljus levereras en show av toppklass.

 

Filer för hemladdning

Tillträdet till dessa filer är lösenordsskyddat. Kontakta Peter på 070-544 19 98 eller peter@nohablas.se för att få användarnamn och lösenord.

No Hablas - Copyright © 2023 - All Rights Reserved
Webdesign by: Nordqvist Design Powered by: Joomla!